0172-240000

image
icon

3 Dagen Beachkamp 

Beachkamp programma als groepsreis, schoolreis of werkweek van 3 dagen met watersportactiviteiten direct aan de noordzee: Brandingraften, surflessen en suppen. Een fantastische watersport beleving. 

Locatie
Recreatiecentrum De Noordduinen  ligt in de duinen ten noorden van Katwijk aan Zee. Bovendien ligt de Noordzee - met het breedste zandstrand van Nederland - pal voor de deur! Slechts één duintje scheidt u van een stranddag volop activiteiten. Katwijk aan zee is een gezellige badplaats met ruim 60.000 inwoners en talloze voorzieningen. In het gezellige en moderne dorpscentrum vindt u zowel de bekende ketens als lokale winkeltjes. Dit maakt Katwijk het hele jaar door een bezoek waard! Vanaf De Noordduinen bent u binnen vijf minuten in hartje Katwijk.

Accommodatie
U verblijft in tenten geschikt voor 5-6 personen. Verder is er een groepstent met tafels en banken aanwezig, een keukentent met volledige inventaris. Voor de docenten zijn er ruime 2-persoons tenten met echte bedden en matrassen. 

Faciliteiten
De camping beschikt over zeer veel faciliteiten voor jong en oud. O.a supermarkt, restaurant, zwembad, speeltuin wasserette en wifi netwerk. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend verzorgd. De camping beschikt over drie toiletgebouwen, stuk voor stuk brandschoon. Even bijpraten met andere gasten?

Ga dan eens kijken in het splinternieuwe centrumgebouw Huys te Britten! Daar vindt u een binnen- en buitenzwembad, snackbar Big Snack en restaurant Catwyck.

Verzorging
Het verblijf op het beachkamp is inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd. Zoals aangegeven in het programma. De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Gedurende het programma is er onbeperkt ranja, koffie en thee verkrijgbaar.

Programma


Dag 1 
13.00 uur Aankomst Katwijk aan zee. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen tentenkamp.
14:00 uur Start middag activiteiten Surflessen, Beach challenge, (robinson expeditie), Stand up paddle,surf (suppen), Skimboarden, Raften op zee en Bodyboarden.
18.00 uur Einde activiteiten.Opfrissen en omkleden of lekker zwemmen in de zee. 
19.00 uur Diner. De rest van de avond is vrij te besteden of eventueel een avond activiteit. 
20:30 uur Eventuele avondactiviteit. 

1) Muziekbingo             2) Jongens tegen de meisjes
3) Peddelspel               4) Lama’s
5) Pionieren & knoopleer

 

Dag 2

07.30 uur Opstaan
08.00 uur Ontbijt
09.00 uur Start ochtendactiviteiten 
Surflessen, Beach challenge, (robinson expeditie), Stand up paddle,surf (suppen), Skimboarden, Raften op zee en Bodyboarden.
12.00 uur Pauze met lunch basic
13.00 uur Vervolg middag activiteiten 
Surflessen, Beach challenge, (robinson expeditie), Stand up paddle,surf (suppen), Skimboarden, Raften op zee en Bodyboarden.
17.00 uur Einde activiteiten. Opfrissen en omkleden of lekker zwemmen in de zee. 
19.00 uur BBQ basic. De rest van de avond is vrij te besteden of eventueel een avond activiteit. 

20:30 uur Eventuele avondactiviteit. 
1) Muziekbingo             2) Jongens tegen de meisjes
3) Peddelspel               4) Lama’s
5) Pionieren & knoopleer

 

Dag 3

07.30 uur Opstaan
08.00 uur Ontbijt
08.30 uur Start ochtendactiviteiten Surflessen, Beach challenge, (robinson expeditie), Stand up paddle,surf (suppen), Skimboarden, Raften op zee en bodyboarden.
12.30 uur Pauze met lunch basic
13.00 uur Gezamenlijk afsluiten kamp. Opruimen tenten en klaarmaken voor vertrek
15.00 uur Vertrek 


Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl.

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in deze offerte vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.

Prijze

Beachkamp 3 daagse

 

 

 

Vanaf 46 personen

€ 124,- p.p.

 

 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.