0172-240000

image
icon

Aanvullende coronavoorwaarden Groepsreizen 2020 / 2021

Bij Labyrinth Outdoor & Travel doen we er alles aan om u een fijn verblijf te bezorgen. Wij houden de situatie omtrent het nieuwe Coronavirus (COVID-19) goed in de gaten en volgen de aanbevelingen van de instanties op.

Hoogstwaarschijnlijk wordt of is er binnen jullie school al weer volop nagedacht over de schoolreizen van het komende jaar. Een schoolreis is toch altijd een hoogtepunt van een schooljaar en tevens een toegevoegde waarde voor de school en de leerlingen.

 

Wij begrijpen dat het boeken van reizen of activiteiten door het coronavirus in een ander daglicht is komen te staan. Daarom bieden wij voor alle toekomstige reizen  aanvullende coronavoorwaarden aan. Tot 30 dagen vooraf aan de reis kun je je reis altijd kosteloos verplaatsen. Is er binnen de 30 dagen voor vertrek een negatief reisadvies of zijn onze locaties in de Belgische Ardennen gesloten vanwege het Corona-virus, dan geldt de voorwaarde van kosteloos verplaatsen ook. Kortom :

  • Tot 30 dagen vooraf aan de reis kun je je reis kosteloos verplaatsen.
  • Zelfs als er binnen de 30 dagen voor vertrek sprake is van een negatief reisadvies of als de locaties gesloten zijn vanwege het coronavirus is er nog de mogelijkheid tot kosteloos verplaatsen. 
  • Je hebt tot 12 maanden na verplaatsing de mogelijkheid om de reis alsnog te gaan uitvoeren.

Reis- en Annuleringverzekering 

Een afgesloten reis- en annuleringsverzekering dekt over het algemeen geen pandemieën zoals corona. De kosten van een verplaatsing of annulering worden dan ook niet gedekt door een verzekering.

 

Garantiefonds.

Onze zuster maatschappij Outdoor Services is aangesloten bij de SGR ( Stichting garantie reisgelden). Hierdoor is de betaalde reissom altijd gedekt door de SGR.


Algemeen
U kunt erop vertrouwen dat wij de veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop stellen en zullen altijd de richtlijnen van de instanties opvolgen. We vertrouwen erop dat u hetzelfde doet en dat we er met elkaar voor zorgen dat u veilig kunt verblijven op onze campings.
 

Voor verdere voorwaarden verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden: https://ardennen-adventures.nl/voorwaarden  

Wij hopen jullie hiermee meer duidelijkheid en zekerheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Telefonisch op 0172-240000 of via de mail op info@labyrinth.nl