Bedrijfsuitjes

Wellicht is het je opgevallen dat op OutdoorKamp.nl programma’s zijn gepubliceerd die betrekking hebben op scholengroepen.
OutdoorKamp.nl heeft echter ook mogelijkheden om een programma samen te stellen speciaal gemaakt voor groepen, sportclubs, vriendengroepen, scouting, bedrijfsuitjes, families etc.

Wij hebben de ideale bestemming voor jullie actieve en originele outdoor uitje

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij jullie programma uiteraard geheel aan jullie wensen aanpassen.
Met ons ruime aanbod aan activiteiten en overnachtingsaanbod gaat het zeker lukken om een leuke dag of aantal dagen weg voor jullie te organiseren en uit te voeren.

In Nederland of België, van een dagdeel tot meerdaagse, van simpel tot luxe….

Voor elk budget kunnen wij een leuk programma samenstellen. Een gezellig actief dagje strand met bijbehorende activiteiten aan de Nederlandse kust of een geheel verzorgd weekend in de Ardennen waarbij jullie overnachten in luxe safaritenten met eigen sanitair? Overdag activiteiten in de prachtige natuur waarbij samenwerking centraal staat en aan het einde van de middag een heerlijk gezamenlijk diner of ontspannen bbq-party. ’s Avonds een poolparty of bijvoorbeeld een optreden van een life band of dj’s? Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij genoeg mogelijkheden en ideeën vanaf onze kant.

Laat ons jullie wensen weten en wij stellen met jou een fantastisch programma samen.