Zeilkamp Friesland

Middenin de weilanden en direct aan het Friese water bevinden zich de 2 groepsaccommodaties in een boerderij van de zeilschool. Vanuit de accommodaties sta je binnen 50 meter in de haven. Een heerlijke locatie middenin de natuur en voorzien van een groot buitenterrein waarop van alles mogelijk is. Leer zeilen, samenwerken, beslissingen nemen, zorgen voor een goede sfeer … en beleef een paar fijne, onvergetelijke dagen.

Faciliteiten

Rondom de accommodaties is een grootsportveld met twee voetbalgoals, een volleybalnet, pinpongtafels en tafelvoetbaltafels. Genoeg ruimte om naast het zeilen ook nog leuke buitenactiviteiten te ondernemen.

Accommodatie

De grote accommodatie is een sfeervolle, verbouwde boerderij met een grote gezellige verblijfsruimte. Het is er prettig thuiskomen na een dag vol inspanning. Er is een lekkere zithoek rond de open haard, die op frisse avonden brandt. Verder hebben we onder andere een bar en een serre met zitjes. Jullie slapen in vier-tot zespersoonskamers. Allemaal schoon, cv-verwarmd en met wastafels. De meeste kamers hebben een eigen toilet en douche.
De wat kleinere accommodatie is geschikt voor 44 personen. jullie logeren hier in vierpersoonskamers, allemaal met cv en wastafel. Er is een knusse verblijfsruimte en een gezellige zithoek. Hier kunnen jullie heerlijk bijkomen na een actieve dag vol belevenissen. De accommodatie is goed uitgerust, onderhouden en schoon.