Touringcarvervoer

Het touringcarvervoer van de school naar de outdoor of strandlocatie kan geheel door ons verzorgd worden. Wij werken samen met verschillende gerenommeerde busvervoer organisaties in Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk als school of bedrijf zelf het busvervoer te organiseren.

Onze vaste touringcar bedrijven liggen centraal gelegen in Nederland. Zo ontstaan er zo weinig mogelijk zogenaamde lege kilometers. Dankzij onze vaste afspraken met beide touringcar bedrijven kunnen zij een zo gunstig mogelijk vervoer aanbieden naar onze outdoor schoolkamp locaties. Ook is het vaak mogelijk zowel op de heen als terug reis een stop bij een dierentuin, pretpark of restaurant te organiseren.

Onze werkweken voor scholen staan boordevol gevarieerde activiteiten zoals suppen, kano varen, mountain biken, outdoor steppen, vlotten bouwen, klimmen en abseilen, zeilen, surfen met een longboard, boogschieten en nog veel meer. Tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je aangeven of je optioneel een prijs voor het busvervoer wilt ontvangen. Heb je zelf wensen en leuke ideeën voor het aanvullen van het schoolkamp? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee.