Heerlijke maaltijden

Natuurlijk krijg je flinke trek van alle activiteiten die je tijdens je verblijf kunt doen. Daarom zorgen we graag voor al het eten en drinken dat je nodig hebt. Op al onze locaties is een professionele keuken en het horeca personeel zorgen ervoor dat jij goed, gezond en vooral lekker kan eten. De professionele kok zorgt voor een super buffet waar je zo aan kunt schuiven. Have a nice meal.

Ontbijt

’s Ochtends vanaf 08:00 uur (of andere tijd overeengekomen in het programma) kun je ontbijten. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en bestaat uit:
Bruin brood, Wit brood, Vleeswaren, Kaas, Zoetwaren, Boter, Koffie, thee, Water, Melk en 1x fruit.
Er zijn mogelijkheden om dit te upgraden naar een luxe ontbijt, vraag naar de mogelijkheden.

Lunch

Tussen de activiteiten door krijg je natuurlijk tussen de middag stevige trek. Afhankelijk van de geboekte locatie stel je de lunch zelf ’s ochtends samen of wordt de lunch in buffetvorm geserveerd. Op de aankomstdag is een lunch veelal niet inbegrepen, maar kun je dit bijboeken.

Diner / BBQ

Het diner wordt iedere avond in buffetvorm gepresenteerd. Er zijn verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een pasta maaltijd welke bestaat uit: Verse pasta, Saus met verse groenten en vlees, Vegetarische saus, Salades, Komkommers, Tomaten, Strooikaas en een Toetje. De saus met verse groenten wordt altijd apart van de pasta geserveerd. Wil een deelnemer meerdere keren opscheppen, dan mag dat natuurlijk altijd!

De BBQ bestaat uit: Hamburger, Spiesje in satesaus, Worstje en daarbij een uitgebreid buffet van Salades, Broodjes (voor broodje hamburger) Tomaten, Komkommer, Augurken, Kaas en een Toetje.
De maaltijden worden dagelijks door onze professionele kok bereid met verse groenten en ingrediënten. Voorafgaand aan het verblijf kunnen dieetwensen en allergieën doorgegeven worden.

Water/ ranja

Tijdens het schoolkamp is er onbeperkt water en ranja (limonade) aanwezig

Allergieën of dieet- of speciale wensen

Graag ontvangen wij vooraf een lijst met alle bijzonderheden met betrekking tot de voeding. Denk aan eventuele vegetarische wensen of deelnemers die vanwege geloofsovertuigingen geen vlees eten. Wij doen dan ons uiterste best om een alternatief aan te bieden. Heb je echt een ingewikkeld dieet, zet het dan op papier en stuur het ons ruim voor vertrek door, dan brengen wij onze kok alvast op de hoogte en bespreken we de mogelijkheden.

Horecapaviljoen

Op al onze locaties is een horecapaviljoen aanwezig met een terras en bar. Je kunt hier fijn uitrusten van de inspanning bij de activiteiten en een lekker verfrissend drankje bestellen.