Veelgestelde vragen

Waarin verblijven we tijdens het schoolkamp?
Dit is afhankelijk van de keuze van de locaties. Bij de omschrijvingen van de locaties staat vermeld welke accommodatie er op iedere locatie aanwezig is.

Wat is het minimum en maximum aantal leerlingen?
Het minimumaantal is 40 personen en het maximumaantal verschilt per locatie. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons gerust even op: +31 85 4016 888.

Wat is er allemaal inclusief in een schoolkamp?
Alle programma’s zijn volledig verzorgd en dat wil zeggen dat de overnachtingen, maaltijden en activiteiten inbegrepen zijn. Het touringcarvervoer is optioneel bij te boeken.

Mogen de leerlingen zelf eten en drinken mee nemen?
Jazeker, dit is geen probleem. De maaltijden ontbijt, lunch en avondeten worden altijd door ons verzorgd en er is natuurlijk ruim voldoende maar een lekker tussendoortje mag altijd worden meegenomen.

Vanaf welke leeftijden zijn de outdoor schoolkampen?
Onze programma’s zijn vooral voor scholieren van middelbare scholen. Voor het basisonderwijs, beroepsonderwijs en bedrijfsuitjes/ feesten verzorgen wij op maat aangepaste programma’s.

Wat gebeurt er met de activiteiten bij slecht weer?
Bij bijna alle weersomstandigheden gaan onze activiteiten door. Op onze checklists staan dan ook altijd kleding voorschriften voor warm en koud of regenachtig weer. Alleen bij zware storm en onweer worden de activiteiten uitgesteld en verzorgen we een alternatief programma. Natuurlijk worden programma’s wel aangepast aan de omstandigheden. Dus tijdens bijvoorbeeld tropische temperaturen worden de routes enigszins ingekort.