Outdoorkamp Belgische Ardennen

Deze camping ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het groene hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt op één van de mooiste plekjes in de Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève.
In de omgeving van de camping starten veel wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Ook is het mogelijk om in de buurt van de camping te kanovaren. Vlakbij de camping ligt het Outdoordôme Carriënta, een waar paradijs voor buitensporters. Onderdelen van het challenge parcours zijn o.a. klettersteig (Via ferrata), netklimmen, de Himalaya brug, een abseil uit een oude helikopter en een bush walk. Maak een hike op de Ninglinspo.

Faciliteiten

De camping beschikt over een centraal sanitairgebouw met toiletten, gratis warme douches, wastafels en afwasmogelijkheden. In de bar van de camping kun je natuurlijk terecht voor een hapje en een drankje. Ook kan je daar gebruik maken van de airhockeytafel, dartroom, of je kunsten vertonen op één van de twee poolbiljarttafels. Verder beschikt de bar over een groot BBQ-terras. De bar is ook gelijk de plek waar je moet zijn als je even (gratis) WiFi nodig hebt. Na een actieve dag in de buitenlucht staat het diner hier voor je klaar.

Accommodatie

De outdoorlodge is geschikt voor maximaal zes personen. In deze knusse accommodatie zijn de volgende voorzieningen aanwezig; twee stapelbedden, één tweepersoonsbed en een bankje met tafel. Men dient zelf een kussen, slaapzak en hoeslaken mee te nemen. Op de houten vlonder voor de accommodatie staat een tafel met stoeltjes. Belangrijk om te weten is dat er in de outdoorlodges geen stromend water of sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. Hiervoor maak je gebruik van het centrale sanitair gebouw vooraan op de camping.

Verzorging

Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijden. Zoals aangegeven in het programma. De heerlijke, gevarieerde maaltijden worden geserveerd in buffetvorm.