Surfkamp Katwijk aan Zee

Recreatiecentrum De Noordduinen ligt in de duinen ten noorden van Katwijk aan Zee. Het fijne aan deze locatie is dat de Noordzee – met het breedste zandstrand van Nederland – pal voor de deur ligt! Slechts één duintje scheid je van een stranddag volop activiteiten. Katwijk aan Zee is een gezellige badplaats met ruim 60.000 inwoners en heeft talloze voorzieningen. In het gezellige en moderne dorpscentrum vind je zowel de bekende ketens als lokale winkeltjes. Dit maakt Katwijk het hele jaar door een bezoek waard! Vanaf De Noordduinen ben je binnen vijf minuten in hartje Katwijk.

Faciliteiten

De camping beschikt over zeer veel faciliteiten voor jong en oud. Onder andere een supermarkt, restaurant, zwembad, wasserette en WiFi netwerk. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend verzorgd. De camping beschikt over drie verzorgde toiletgebouwen.
Ga eens kijken in het splinternieuwe centrumgebouw Huys te Britten! Daar bevinden zich een binnen- en buitenzwembad, snackbar Big Snack en restaurant Catwyck.

Accommodatie

Je verblijft in Jamboree tenten geschikt voor 5 personen. De leerlingen zetten deze tenten zelf op en breken ze ook weer af.