Over OutdoorKamp.nl

Aan de hand van de voorbeeld programma’s op de website kies je zelf je eigen schoolkamp en/of outdoor werkweek. Je kunt kiezen uit surfen, zeilen, outdoor, overnachten in tenten of groepsaccommodaties. De maaltijden worden door ons verzorgd door een professionele kok. Voor het eventueel zelf koken vraag naar onze mogelijkheden.

Volledig verzorgde maaltijden in buffetvorm

Onze maaltijden worden altijd in buffetvorm gepresenteerd. De dag begingt met een uitgebreid en voedingsrijk ontbijt. We zorgen dat er voldoende eten is en voldoende keuze zodat iedereen voordat hij of zij met de activiteiten gaat beginnen lekker heeft gegeten en gedronken. Het ontbijt bestaat uit Koffie / thee / melk en jus d’orange. Bruin en wit brood, diverse vlees en zoetwaren en natuurlijk fruit. Tijdens het ontbijt kan iedereen zijn eigen lunchpakket maken en een stukje fruit voor onderweg meenemen.

Het avondeten wordt verzorgd door een professionele kok en word bereid in een professionele keuken. De maaltijden zijn in buffetvorm zodat iedereen zoveel kan opscheppen zoals hij of zij wil. Er is altijd voldoende. De maaltijden worden uitgebreid met verse groentes, salade en natuurlijk diverse sauzen. Zo is er voor iedereen keus voldoende. Vooraf aan het schoolkamp kunnen dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegetarisch of halal maaltijden doorgegeven worden. We sluiten de avond maaltijden af met een heerlijk toetje.

Eerder aankomen of later vertrekken? Optioneel bij te boeken: Lunch bij aankomst.
Op de dag van vertrek mogen de leerlingen altijd een lunchpakket maken, zo zijn jullie nog de hele dag vrij om extra activiteiten te plannen of in ieder geval thuis te komen met een goed gevulde buik! Dit is allemaal mogelijk!

Activiteitenprogramma

De activiteiten tijdens het schoolkamp worden compleet verzorgd. In onze voorbeeld outdoor schoolkamp programma’s staan een aantal activiteiten ingepland en een aantal activiteiten kunnen jullie zelf kiezen. Graag zelf een activiteit plannen? Overleg dit dan vooraf met ons. Door de activiteiten in overleg af te stemmen op jullie wensen en het doel van het schoolkamp, wordt het schoolkamp een groot succes.

Komen jullie bijvoorbeeld met eerstejaars, dan is het wellicht een goed idee om een gevarieerd aanbod te bieden waarbij er meer moet worden samengewerkt zoals bijvoorbeeld teambuildingspelen en/of een leuke afsluitende disco . Komen jullie als school met derde of vierdejaars leerlingen? Denk aan wat actievere activiteiten zoals kanovaren, suppen en/of kick biken.

Wij werken altijd met een zogenaamd roulatie systeem; iedereen doet dezelfde activiteiten, maar in een andere volgorde. We werken met groepsgrootte van 15 tot 30 leerlingen.