0172-240000

image
icon

Heerlijke maaltijden tijdens het schoolkamp

- Inwendig.jpg

Flinke trek
Natuurlijk krijg je flinke trek van alle activiteiten die je tijdens je verblijf van een werkweek kunt doen. Daarom zorgen we graag voor al het eten en drinken dat je nodig hebt. Onze professionele kok zorgt voor een super buffet waar je zo aan kunt schuiven. Natuurlijk is er op de laatste avond een geheel verzorgd barbecue feest… Have a nice meal.

 

Restaurants en keuken
Op onze locatie is een professionele keuken. 
Onze kok en het horeca personeel zorgen ervoor dat jij goed, gezond en vooral lekker kan eten.
 

Ontbijt 
’s Ochtends vanaf 09:00 uur kun je ontbijten. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en bestaat uit : 
Bruin brood, Wit brood, Vleeswaren, Kaas, Zoetwaren, Boter, Koffie, thee, Water, Melk en 1x fruit   


Lunch
Tijdens de activiteiten heb je natuurlijk tussen de middag stevige trek. De lunch word in buffetvorm geserveerd en bestaat uit. 

Bruin brood, Wit brood, Vleeswaren, Kaas, Zoetwaren, Boter, Koffie, thee, Water, Melk en 1x fruit. 
Op de vertrekdag is er tijdens het ontbijt de gelegenheid om een lunchpakket samen te stellen. 

 

Diner – BBQ 
Het avondeten wordt iedere avond in buffetvorm gepresenteert. De pasta maaltijd bestaat uit. Verse pasta, Saus met verse groenten en vlees, vegetarische saus, salades, komkommers, tomaten, strooikaas en een toetje. De saus met verse groenten word altijd apart van de pasta geserveerd.  Wil een leerlingen meerdere keren opscheppen, dat mag altijd! De maaltijden worden dagelijks door onze professionele kok bereid met verse groenten en ingrediënten.  Vooraf aan het schoolkamp kunnen dieetwensen en allergieen doorgegeven worden.
De bbq ( deze zit standaard in het programma) bestaat uit:. Hamburger, spiesje in satesaus, worstje met daarbij een uitgebreid buffet van salades, broodjes( voor broodje hamburger) Tomaten, komkommer, augurken, kaas en een toetje.  

Water en ranja 
Tijdens het schoolkamp is er onbeperkt water en ranja aanwezig 

 

Dieet of speciale wensen
Graag ontvangen wij vooraf een lijst met eventuele vegetarische wensen of mensen die uit geloofsovertuiging geen vlees eten. Wij doen dan ons uiterste best om een alternatief aan te bieden. Heb je echt een ingewikkeld dieet, zet het dan op papier en stuur het ons voor vertrek door, dan brengen wij onze kok alvast op de hoogte.

 

Horeca paviljoen
Op al onze locatie is een horeca paviljoen aanwezig met een terras en bar. Je kunt hier lekker uitrusten van de inspanning bij de activiteiten en een lekker koud drankje bestellen.