0172-240000

image
icon

Onze outdoor en watersport activititen voor het schoolkamp nederland 

Kanoën;
Kanotocht over de recreatieplas De Gouden Ham met onderweg 1 spelelement bv. Kano voetbal. Tijdens het kanoën worden verschillende kano technieken aangeleerd zoals; vasthouden peddel, boogslag, in- uitstappen, kano legen op het water, etc. Zijn de verschillende technieken onder controle dan gaan we kanovaren.

 

Vlotten bouwen;
We starten met het maken van een vlot van palen, balken en tonnen. Met een korte uitleg over de te gebruiken knopen kan iedere groep zijn eigen vlot maken. Als alles gebouwd is gaat het vlot het water op. Welk team vaart het verst het water op en kan dan nog de bal vangen die geschoten wordt vanaf de kant.

 

Kickbiken;
Opstappen en gaan? Eigenlijk wel maar er komt toch ook nog een stukje steptechniek bij kijken. Is dit onder de knie, dan gaan we een route rondom de Gouden Ham  steppen waarbij naast het steppen ook een beetje oriënteren komt kijken.

 

Struintocht;
Heerlijk struinen door het mooie landschap van Moringerwaard in het Oostelijk deel van Den Gouden Ham. Over dijken en langs oevers. Ervaar hoe heerlijk het is om dicht bij de natuur te zijn!

 

Boog en shoot out;
Boogschieten als Robin Hood? Wij gaan leren hoe we de pijl en boog moeten gebruiken. Van een mooie afstand schieten we op doelpakken en proberen we natuurlijk de roos te raken. Bij schoot out, schieten we met pijlen met een zachte bol aan het uiteinde, zo kunnen we twee teams maken en gaan we op elkaar schieten tijdens een potje trefbal.

 

Suppen, of wel Stand Up Paddling
Suppen is inmiddels een veel beoefende activiteit op de Nederlandse wateren. Eerst misschien een beetje wiebelig, maar met wat uitleg en een rondje oefening heb je het zo onder de knie en kun je lekker genieten van de prachtige omgeving van De Gouden Ham.  Bevers, ijsvogels, welke bijzondere waterdieren spot jij?

 

Spellen box avond activiteiten.
In de spellen box bevinden zich materialen en spelbeschrijvingen van spelen die door de docenten zelf kunnen worden georganiseerd in de avonduren. O.a materialen voor een gezellige muziekbingo. Kaarten en attributen voor het levend stratego en voetbal en volleyballen voor een leuk toernooi. Tevens bevat de box tafelspelen zoals kaarten, memory, mens erger je niet etc etc.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

>Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.